.......

...

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Απεργία την Πέμπτη στο δημόσιο .

Εικοσιτετράωρη απεργία την Πέμπτη 29 Αυγούστου και συλλαλητήριο στην Αθήνα περιλαμβάνεται στις κλιμακούμενες και γενικευμένες κινητοποιήσεις που...
προγραμματίζει η ΑΔΕΔΥ, σε συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες- κλάδους του Δημοσίου, αντιδρώντας στις απολύσεις και καταργήσεις δημοσίων υπηρεσιών.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση καταγγέλλει «το συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων Δημοσίων Υπαλλήλων που υλοποιεί η Κυβέρνηση» και τονίζει ότι «δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο "θάνατο" των Δημοσίων Υπηρεσιών και στην 'εκατόμβη" των απολύσεων».

Σήμερα συγκαλείται έκτακτη σύσκεψη, με τη συμμετοχή των Ομοσπονδιών, στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων που, σε πρώτη φάση, θα κορυφωθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη διαδήλωση στη ΔΕΘ.

Την Πέμπτη 29 Αυγούστου η ΑΔΕΔΥ και οι Ομοσπονδίες - μέλη της προχωρούν σε απεργιακή κινητοποίηση και συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενάντια στο πρόγραμμα των απολύσεων.

Τέλος, την Παρασκευή, 30 Αυγούστου πρόκειται να συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, το οποίο αναμένεται να λάβει αποφάσεις για κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο.

ΠΗΓΗ-defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου