.......

...

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση της 5ης αγωνιστικής.



Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση της 5ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Η αρχή γίνεται στην Τούμπα και η αυλαία πέφτει στο Αγρίνιο.
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (16:00, pamesports, Novasports 2)
Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Χουμπ Στέφενς, λόγω και της πρόσφατης αναμέτρησης της ομάδας του στο Europa League με τη Σαχτέρ.Ο Πάμπλο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως και ο Τζαβέλλας.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκο, Σκόνδρα, Κατσικά, Κατσουράνη, Βίτορ, Λίνο, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλη, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

Με προίκα τις τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και το καλοδουλεμένο σύνολο, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο Πλατανιάς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να αποκλείσει από την αποστολή τον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζουμπουλάκη, Ιντζίδη, Κάστελς, Κατάι, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τέτε, Τόρες, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Εργοτέλης-Πανιώνιος (18:15, pamesports, Novasports 2)
Με στόχο να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μην έχει χάσει στα τελευταία επτά παιχνίδια κόντρα στον Πανιώνιο, θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης. Είκοσι ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η αποστολή που επέλεξε για την αναμέτρηση ο Γιάννης Πετράκης.
Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Καβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Πίτσος, Τζανακάκης, Κοιλιάρας, Κοζορώνης, Πελέ, Καρντόσο, Μπουχαλάκης, Ρομάνο, Μπαμ Μπαμ, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος, Διαμαντάκος, Χαντί, Μπαντιμπανγκά και Δωματάς.
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Νίκος Παντελής ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και ο προπονητής του Πανιώνιου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τους τραυματίες Παντίδο και Τόσκα.
Η αποστολή του Πανιώνιου: Μενδρινός, Λαμπρόπουλος, Κολοβός, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καμπάνταης, Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Καλτσάς, Πάνος, Λάσνικ, Ριβέρο, Κούρος, Ντούνης.
Λεβαδειακός –ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, pamesports, Novasports 3)
Να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλει ο Λεβαδειακός που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τάκης Λεμονής δεν έχει απουσίες και ελπίζει να πανηγυρίσει το "τρίποντο". Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κονέ.
Η αποστολή του Λεβαδειακού: Στρατηλάτη, Πριτσόφσκι, Μουλόπουλο, Σανγκουινέτι, Μάγκα, Ιωαννίδη, Μανόλο, Λυκογιάννη, Πετράτσι, Λαμπρόπουλο, Μαχαίρα, Ροτζέριο, Μπούστο, Μάντζιο, Γιάντση, A. Ορτέγκα, Καπό και Κάντζι.
Πάνοπλος ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ο ΠΑΣ, που ευελπιστεί να κατακτήσει την 3η του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Σάββας Παντελίδης και οι παίκτες βρίσκονται απο χτες στη Λειβαδειά και θα τα δώσουν όλα για το δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντο".
Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Σωτηρίου, Vila, Μιχαήλ, Ilic, Ντάσιος, Chavez, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, De Vincenti, Lila, Struna, Keita, Κρητικός, Αυγενικού.
Πανθρακικός-Βέροια (18:15, pamesports, Novasports 4)
Τρεις ποδοσφαιριστές που βρισκόταν στη λίστα των τραυματιών μπήκαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς για τον Πανθρακικό με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην αποστολή της ομάδας.
Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Κουτσόπουλος, Μαξίμ Ζοσέ και Πάπε Εμπόου πήραν μέρος στην προπόνηση χωρίς να αισθανθούν κάποια ενόχληση.
Η αποστολή του Πανθρακικού: Χρήστου, Τζάνης, Αθανασιάδης, Ντιόγκο, Λαδάκης, Κουτσόπουλος, Μπαικαρά, Κατσικοκέρης, Ρομέου, Μίκουλιτς, Κάσες, Πόποβιτς, Σέρεμετ, Εμπόου, Ζεκίνια, Παπαγεωργίου, Ζοσέ, Τριανταφύλλου και Ιγκόρ.
Χωρίς τον Χούλιο Σεγκούντο θα παραταχθεί η Βέροια, καθώς ο μέσος της "Βασίλισσας" ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις κι έτσι ο Τον Κάανεν δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Η αποστολή της Βέροιας: Μπάρμπας, Καλτσάς, Παυλίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Τζόναθαν, Γεωργιάδης, Μάνος, Όστοϊτς, Αναστασόπουλος, Μπέν, Τράπ, Μρντάκοβιτς, Αποσστολόπουλος, Ζεζίνιο, Σιόντης.
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (20:30, pamesports, Novasports 1)
Με τον Εμάνουελ Πόι να είναι το μοναδικό πρόβλημα του Μάκη Χάβου, θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός. Ο Αργεντινός δεν ξεπέρασε τελείως τον τραυματισμό του, παρά το γεγονός ότι μεσοβδόμαδα μπήκε στις προπονήσεις.
Η αποστολή του Παναιτωλικού: Άσκες, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Κουτσοσπύρος, Σφακιανάκης, Ράφαελ, Στεφανάκος.
ΠΗΓΗ- http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου