.......

...

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ .

ΑΘΗΝΑ 12-8-2013.
Η πατρίδα μας βρίσκεται σε πλήρη αποδιοργάνωση των βασικών υποδομών ασφαλείας εν μέσω μιας αυξανόμενης προκλητικής συμπεριφοράς από τούς προσωρινούς μας γείτονες. Το τεχνητό περιβάλλον τής κρίσης έχει ατονήσει την επιβεβλημένη προσοχή που θα έπρεπε να δοθεί στην χρησιμοποίηση ύπουλων χτυπημάτων σε βάρος μας με κυριότερο όπλο λόγω εποχής την καταστροφή τού φυσικού μας περιβάλλοντος.
Η φύση έχει πολλαπλή σημασία για την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική άμυνα τής πατρίδος μας. Οι πλούσιες πρώτες ύλες και τα αγαθά που βγάζει η γη μας επαρκούν για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες για την ανάπτυξη τόσο τής παραγωγικής μας αλυσίδας όσο και τής τροφοδοσίας του λαού. Επιπλέον ο πλούσιος γεωφυσικός μας ορίζοντας είναι σε θέση να προσφέρει φυσικούς χώρους προκάλυψης και οχυρώσεως από μια εχθρική επίθεση καθώς και υποστήριξη σε υλικοτεχνικές υποδομές τού στρατού μας.

Επιπλέον μέσα σε ένα περιβάλλον έντονων πιέσεων σε βάρος τής εθνικής μας οικονομίας είναι προφανώς προβλέψιμο πως κάποιοι μισέλληνες θα κοιτάξουν να βλάψουν τον τουρισμό μας. Και το κυριότερο όπλο εναντίον αυτού τού ζωτικού τομέα είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος τρόμου και ανασφάλειας μαζί με την ισοπέδωση ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και βιότοπων.
Όμως οι προσκυνημένοι τού κατοχικού καθεστώτος ουδόλως νοιάζονται για την προστασία μιας πατρίδος που έχουν ήδη ξεπουλήσει στον «περιούσιο» νεοταξισμό. Και έτσι οι αρνητικές παρενέργειες σε βάρος τής ελληνικής φύσης μπήκαν και φέτος σε λειτουργία. Φωτιές ζώνουν την πατρίδα μας με επίκεντρο τα ελληνικά νησιά, από Μήλο και Σέριφο έως Ρόδο, Κρήτη και Σάμο.
Η γειτνίαση πολλών στόχων με την Τουρκία που έχει χαρτογραφήσει ορισμένα από τα αναφερόμενα νησιά ως τουρκικά κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Στη Σάμο άλλωστε συνελήφθησαν κάποιοι δήθεν Σύριοι ως εμπρηστές και πλησίον τής Χίου πιάστηκαν δύο Έλληνες και δύο Τούρκοι κουρδικής καταγωγής που είχαν μέσα σε φουσκωτή βάρκα ολόκληρο οπλισμό. Στον δε Έβρο εμποδίστηκαν Έλληνες εργάτες από Τούρκους στρατιώτες ενώ πραγματοποιούσαν αντιπλημμυρικά έργα.
ΠΗΓΗ- http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου