.......

...

Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Άφαντοι οι Αλβανοί δραπέτες.


Χωρίς αποτελέσματα εξελίσσεται η γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας, στην περιοχή της Παραμυθιάς, τις ηπειρωτικές ακτές και την ελληνοαλβανική μεθόριο για τον εντοπισμό και την σύλληψη των αλβανών δραπετών, που γάζωσαν περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα, έκλεψαν δύο αυτοκίνητα τα οποία εγκατέλειψαν και συνέχισαν πιθανόν την παράνομη διαδρομή τους με μηχανάκι, το οποίο χθες τα ξημερώματα, εκλάπη από την Γλυκή.

Όλη τη νύχτα, ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ μαζί με την ΟΠΚΕ και αξιωματικούς της Αστυνομίας από την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, τα Ιωάννινα με ηλεκτρονικά μέσα και θερμικές κάμερες, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή της Παραμυθιάς και των Φιλιατών.

Παράλληλα έγιναν πολλές προσαγωγές Αλβανών, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή, ενώ αξιοποιείται κάθε πληροφορία.
Τις έρευνες συντονίζουν ο επιθεωρητής Β. Ελλάδας, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης και ο επιθεωρητής Ηπείρου, ταξίαρχος Κώστας Τρομπούκης. Το γεγονός, ότι οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κάποιο στοιχείο, το οποίο θα τους οδηγήσει στα ίχνη τους, προβληματίζει τις διωκτικές αρχές.
Οι κακοποιοί, όπως όλα δείχνουν, επιχειρούν να φτάσουν στην Αλβανία, ενώ από τις κινήσεις μέσα στην παλιά επαρχιακή οδό Φιλιππιάδας-Ηγουμενίτσας, φαίνεται ότι γνωρίζουν την περιοχή.
ΠΗΓΗ- http://now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου