.......

...

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Η7Ν9 Βιολογική επίθεση ισχυρίζεται ότι δέχτηκε η Κίνα .

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Τώρα να πούμε οτι ο Stranger και σε εμάς άλλα και στην ιντερνετικη τηλεόραση του Σχεδίου Αχιλλέας έχει πει επανειλημμένες φορές οτι η Κίνα θα πάθει βαρύ "Κρυωμα" !!...ελπίζουμε να μην μας αρχίσετε και εμάς στα καντήλια!!
Την αμερικανική Αεροπορία κατηγορεί ανώτερο στέλεχος της Αεροπορίας της Κίνας (PLA) για την διενέργεια βιολογικής επίθεσης εναντίον του Πεκίνου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, αξιωματικός της κινεζικής
Αεροπορίας με το βαθμό του Σμηνάρχου, ανέφερε σε δημόσιες δηλώσεις του ότι οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για την εξαπόλυση του ιού των πτηνών Η7Ν9 σε κινεζικό έδαφος.
Ο ίδιος αξιωματούχος είχε προκαλέσει πέρυσι το καλοκαίρι με δηλώσεις του για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τις ΗΠΑ, με αφορμή την υποστήριξη τους στην Ιαπωνία για τα διαφιλονικούμενα νησιά στην Ανατολική Κίνα.
Το πρόσφατο ξέσπασμα του ιού Η7Ν9 έχει προκαλέσει 7 θανάτους και 24 επιβεβαιωμένους ασθενείς με φόβο ταχείας εξάπλωσης στον πληθυσμό.
Χαρακτηρίζεται ανάλογης επικινδυνότητας με τον ιό SARS ο οποίος είχε εκδηλωθεί στην Κίνα το 2003 και είχε αποδοθεί και τότε σε αμερικανική υπαιτιότητα.
ΠΗΓΗ-defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου