.......

...

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Επεισοδιακή νίκη Φέτελ και Red Bull στην Μαλαισία.



 
Ο Φέτελ νίκησε στη Σεπάνγκ και οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα! Ένταση στη Red Bull με Φέτελ και Γουέμπερ. Πρώτο βάθρο για τον Χάμιλτον με τη Mercedes παρά τη "γκάφα" του στα πιτ.
"Κλωτσοπατινάδα" στη Σεπάνγκ! Η Red Bull έκανε το 1-2 με τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μαρκ Γουέμπερ, ωστόσο η επιτυχία της ομάδας επισκιάστηκε από την "κόντρα" των δύο οδηγών για τη νίκη.
Εκνευρισμένος ο Αυστραλός οδηγός "άδειασε" την ίδια την ομάδα του στο βάθρο των νικητών. Στον 46ο γύρο ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής χρησιμοποίησε και το... περιθώριο της πίστας για να προσπεράσει τον τιμέιτ του, αγνοώντας τις οδηγίες της ομάδας του.
Ο Φέτελ που οδηγεί πλέον την κούρσα του πρωταθλήματος με σαράντα βαθμούς είχε επιχειρήσει νωρίτερα να... αποφύγει να απαντήσει στην ερώτηση του παλαίμαχου οδηγού και νυν τηλεσχολιαστή, Μάρτιν Μπραντλ που είχε αναλάβει τις ερωτήσεις. "Αν υπάρχει κάτι να πούμε, αυτό θα ειπωθεί εσωτερικά (σ.σ. εντός της ομάδας)".

Πάντως οι δύο οδηγοί δεν περίμεναν να κλείσουν οι πόρτες πίσω τους για να εξηγηθούν ο ένας στον άλλον λίγο πριν ανέβουν στο βάθρο. Ο Γουέμπερ δεν έδωσε συγχαρητήρια στον τιμέιτ για τη νίκη του, ούτε καταδέχθηκε να "λούσει" τον Γερμανό με σαμπάνια. Όταν ο Φέτελ τον προσπέρασε, ο Γουέμπερ ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο!
Ο Χάμιλτον "διόρθωσε" την ΕΠΙΚΗ γκάφα με βάθρο
Με όλα αυτά πέρασε σε δεύτερη μοίρα η τρίτη θέση του Λιούις Χάμιλτον, το πρώτο του βάθρο με τη Mercedes. Και ο Χάμιλτον αναμείχθηκε σε "ενδοοικογενειακή" κόντρα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ, όμως η Mercedes συγκράτησε τον Γερμανοφινλανδό και δεν τον άφησε να απειλήσει το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα.
Ο Χάμιλτον προκάλεσε... εγκεφαλικά στη Mercedes, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τον Νίκι Λάουντα. Ο Χάμιλτον πήρε το δρόμο για τα πιτ και σχεδόν σταμάτησε στους μηχανικούς της τέως ομάδας του, της McLaren! Οι μηχανικοί της McLaren του άνοιξαν το δρόμο και πήγε στο διπλανό γκαράζ όπου τον περίμεναν οι καινούργιοι συνεργάτες του.
ΠΗΓΗ- http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου