.......

...

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δραστηριότητες Προσκόπων Αλεξάνδρειας, Μαρτίου 2013.



 10  ΜΑΡΤΙΟΥ 2013
Η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης των Προσκόπων της Αλεξάνδρειας διοργάνωσαν συνάντηση για τους γονείς με θέμα ‘’Σχέσεις γονέων και παιδιών’’. Ομιλητής της συνάντησης ήταν η Ψυχολόγος  Κ.  Ραφαηλίδου Εύα. Την πρωτοβουλία της  ΕΚΣ αγκάλιασαν αρκετοί γονείς που είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για τις σχέσεις τους με τα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά την Κ. Ραφαηλίδου Εύα για την συμβολή της.
16 Μαρτίου 2013
Λυκόπουλα, Πρόσκοποι και Ανιχνευτές ξεφάντωσαν με χορό και τραγούδι  στο πάρτι  μασκέ. Στο τέλος μετά από διαγωνισμό επιβραβεύτηκε η καλύτερη μεταμφίεση και το καλύτερο χορευτικό.
23 Μαρτίου 2013
Τα λυκόπουλα  (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους  γνωριμία με τα επαγγέλματα επισκέφτηκαν το φαρμακείο του Κ. Παράσχου Κίμων.  Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση για τα λυκόπουλα, αφού ενημερώθηκαν  για το επάγγελμα του Φαρμακοποιού,  γνώρισαν τους  χώρους ενός φαρμακείου, αλλά και  παρασκεύασαν  μαζί μια  ενυδατική αλοιφή. Ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Παράσχου Κίμων για την ενδιαφέρουσα συνάντηση.
24 &25 Μαρτίου 2013
Την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 τίμησαν οι Πρόσκοποι της πόλης μας.                  Το βράδυ της Κυριακής έγιναν οι λαμπαδηδρομίες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας προς τιμή των αγώνων του 1821. Ευχαριστούμε θερμά το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας και τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου μας για την υποστήριξη της δράσης αυτής.                                                                                                                                                .      Την 25η Μαρτίου Τιμώντας τη εθνική επέτειο παρέλασαν τα τμήματα των Λυκοπούλων, Προσκόπων και Ανιχνευτών με τους συνοδούς εθελοντές βαθμοφόρους τους.


 6-7 Απριλίου 2013
Στα πλαίσια του πανελλήνιου προγραμματισμού του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν οι  14οι  Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντέλων και ο  11ος  Διαγωνισμό/Έκθεση Πλαστικών Αερομοντέλων.                                                                    Πρόκειται για μια πανελλήνια προσκοπική δράση με πολυετή παρουσία και συμμετοχές από πολλά μέρη της χώρας που για φέτος την διοργάνωση αυτή αναλαμβάνουν οι Πρόσκοποι της Αλεξάνδρειας το διήμερο 6-7 Απριλίου 2013.
Το διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες όπως εικονική πτήση με αεροπλάνο σε εξομοιωτή, φούσκωμα αλεξιπτώτου, εργαστήρια μικρών ιπτάμενων κατασκευών  με αποκορύφωμα τον διαγωνισμό ιπτάμενων αερομοντέλων και την έκθεση πλαστικών αερομοντέλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου