.......

...

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Έλληνας ο δεύτερος καλύτερος δήμαρχος της Ευρώπης!

Kόντρα στην εθνική μιζέρια και την κρίση ένας δήμαρχος από την Ελλάδα καταφέρνει να διακριθεί στην Ευρώπη. Τι λέει στο Newsit για τη βράβευσή του o Διονύσης Χατζηδάκης.

Την κορυφαία διάκριση, ως ένας από τους καλύτερους δημάρχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατέκτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της απονομής του βραβείου LOCAL LEADER OF THE YEAR (κατηγορία ACHIEVEMENT IN GΟVERNMENT).

Η τελική επιλογή πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 18 Δεκεμβρίου 2012, σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κτίριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης "ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ".
Υποψήφιοι ήταν 350 δημόσιοι λειτουργοί και αιρετοί από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρώτος αναδείχθηκε ο δήμαρχος του Grimstad από τη Νορβηγία και δεύτερος ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης. Στην επιλογή του Διονύση Χατζηδάκη αποφασιστικό ρόλο έπαιξαν μεταξύ άλλων:

- Το γεγονός πως ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου κατορθώνει και είναι πλεονασματικός στην οικονομική του διαχείριση.

- Η πλήρης αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των σχετικών δυνατοτήτων που παρέχουν με την ανάλογη χρηστή διαχείριση τους.

- Το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή εκλέγεται επί τρεις συνεχείς θητείες με αυξανόμενο μάλιστα εκλογικό ποσοστό κάθε φορά.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Διονύσης Χατζηδάκης "είμαι πολύ περήφανος για τη βράβευση μου αλλά αυτό με γεμίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη να ανταπεξέλθω στο έργο μου. Είναι σημαντικό να περπατάς στο δρόμο και οι δημότες σου να σε χαιρετάνε με αληθινή αγάπη και όχι τυπικά".
ΠΗΓΗ-http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου