.......

...

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Συλλαλητήριο κατά του ν/σ για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συλλαλητήριο κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιείται το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ώρες πριν την ψήφισή του στη Βουλή.
Το ραντεβού των μελών των ΟΛΜΕ, ΔΟΕ και ΠΟΣΕΕΔΙΠ ΑΕΙ έχει κλειστεί για τις 12:00 το μεσημέρι στα Προπύλαια, ενώ τα σωματεία καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές και εργαζόμενους στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

«Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση απειλεί να δώσει ένα συντριπτικό πλήγμα στη δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καθόλου τυχαία, δόθηκε, στη δημοσιότητα τις μέρες που η κυβέρνηση ψήφιζε στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα κοινωνικής λεηλασίας και εκποίησης των δημόσιων αγαθών, καθώς αποτελεί κομμάτι αυτής της πολιτικής», τονίζει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της.
«Η κυβέρνηση επιμένει μέσα στο καλοκαίρι να ψηφίσει ένα νόμο που διαλύει πλήρως ό,τι έχει απομείνει από τη δημόσια και δωρεάν τριτοβάθμια εκπαίδευση», υποστηρίζει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.
ΠΗΓΗ-ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου