.......

...

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Στη σέντρα μέσα στο κατακαλόκαιρο! Πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα.



Το πρωτάθλημα επιστρέφει στη ζωή μας νωρίτερα από τα προηγούμενα χρόνια λόγω της αύξησης των ομάδων σε 18 αλλά και του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Το μεγάλο ντέρμπι απουσιάζει από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας η οποία όμως έχει πολλά ενδιαφέροντα ματς. Το Σάββατο ξεχωρίζει αυτό του ΠΑΟΚ με την Skoda Ξάνθη.
Ένα πρωτάθλημα με δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και αρκετές ομάδες που φιλοδοξούν να αμφισβητήσουν τα προγνωστικά, ξεκινάει το Σάββατο.
Οι 18 ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι αλλά με εξαίρεση τους “ερυθρόλευκους” και τον δικέφαλο του βορρά καμία άλλη δεν ξόδεψε πολλά χρήματα.
Η αρχή θα γίνει στο Περιστέρι και στην Κρήτη ενώ το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας ολοκληρώνεται στην Τούμπα.
19.15 Ατρόμητος – Εργοτέλης
Ο Ατρόμητος, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς με την Αλκμάαρ για τα πλέι οφ του Europa League θέλει να δείξει μπροστά στο κοινό του ότι είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Ο Γιώργος Παράσχος στηρίζει τον κορμό που είχε και πέρυσι ενώ έχει ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες. Τιμωρημένος είναι ο Ιγκλέσιας. Από την άλλη ο νεοφώτιστος Εργοτέλης αφού ξεπέρασε τα οικονομικά προβλήματα στην αρχή του καλοκαιριού ελπίζει να εξασφαλίσει νωρίς την παραμονή του.
19.15 Πλατανιάς – Βέροια
Ο Πλατανιάς πέρυσι ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν και φέτος θέλει να καθιερωθεί στην Σούπερ Λίγκα. Η Κρητική ομάδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές και ελπίζει να δικαιωθεί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Τετέ. Ίδιος είναι ο στόχος και της Βέροιας που έχασε τον Ολαϊτάν αλλά και τους Γεωργέα, Κόστλι. Από το ματς της πρεμιέρας θα απουσιάσουν οι Γεωργιάδης και Γκιγιέρμο.
21.30 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη

Η Τούμπα αποτελεί το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια που θα κάνει να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό και από εκεί ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λίγκα. Ο Χουμπ Στέφενς μπορεί να ετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, την Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά γνωρίζει ότι το τρίποντο κόντρα στους ακρίτες είναι απαραίτητο για την ψυχολογία της ομάδας. Ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος ενώ ο Στοχ αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του. Η Skoda Ξάνθη έχει ξεκινήσει από νωρίς τη σεζόν αφού έχει δώσει 4 Ευρωπαϊκά ματς και αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμη στην Τούμπα. Ο Νίκος Καραγεωργίου γνωρίζει ότι πρέπει να αναζητήσει το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι και για να το πετύχει αυτό χρειάζεται αποτελέσματα και εκτός έδρας. Δουμάνης και Ντιέ οι τιμωρημένοι για τους φιλοξενούμενους.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 17 Αυγούστου
19.15 Ατρόμητος – Εργοτέλης
19.15 Πλατανιάς – Βέροια
21.30 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη
Κυριακή 18 Αυγούστου
19.15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης
19.15 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα
19.15 Λεβαδειακός – Πανθρακικός
19.15 Παναθηναϊκός – Πανιώνιος
21.30 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Δευτέρα 19 Αυγούστου
21.30 ΑΕΛ Καλλονής – Ολυμπιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου