.......

...

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ετοιμες οι Ενοπλες Δυνάμεις να "εκκενώσουν" Ελληνες της Αιγύπτου αν ζητηθεί - Το σχέδιο.

Στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων οι επιτελείς έχουν αρχίσει να κοιτούν το σχέδιο εκκένωσης Ελλήνων πολιτών απο "φλεγόμενες" περιοχές. Η κατάσταση στην Αίγυπτο μυρίζει μπαρούτι με τους αδελφούς μουσουλμάνους να στρέφουν την οργή και το μίσος τους εναντίον "αλλόθρησκων". Επιπλέον η μάχη προπαγάνδας που αποκαλύπτεται ότι δίνουν με την διασπορά στο διαδίκτυο ακόμη και "στημένων" φωτογραφιών και βίντεο δείχνουν ότι αυτός ο πόλεμος θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δοθεί εντολή προετοιμασίας για ενεργοποίηση του σχεδίου εκκένωσης των Ελλήνων απο την Αίγυπτο αλλά είναι σαφές ότι μετά απο την επικοινωνία που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεοδωρο τα σχετικά σχέδια βγήκαν απο τους φοριαμους. Ισως να μην ήταν τυχαία η επίσκεψη του Α/ΓΕΑ Ευαγγελου Τουρνα ανήμερα της Παναγίας στην 112 ΠΜ στην Ελευσίνα όπου και η έδρα των μεταγωγικων αεροσκαφών C 130 που θα αναλάβουν την επιχείρηση εκκένωσης αν διαταχθεί.
Θα είναι η επανάληψη της επιχείρησης που ειχε γίνει όταν το καθεστώς Μουμπάρακ κατέρρεε και η Αίγυπτος είχε και πάλι τυλιχθει στις φλόγες. C 130 της ΠΑ είχαν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια εκκενωσει τους Ελληνες απο το αεροδρόμιο της Αλεξάνδρειας.
ΠΗΓΗ-http://www.katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου