.......

...

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Οικογενειακή κερκίδα στην Τούμπα.

PAOK children
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φέρνει την οικογένεια πιο κοντά στο γήπεδο της Τούμπας, δημιουργώντας μια μίνι οικογενειακή κερκίδα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Θύρας 1.
Με κόστος του ενός εισιτηρίου τα 30 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ (*).
Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών που επικρατούν, αλλά και της δίψας των φίλων του Δικέφαλου να παρακολουθήσουν τα ματς του ΠΑΟΚ φέρνοντας στο γήπεδο και τα παιδιά τους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε στην πρωτότυπη αυτή κίνηση, προσφέροντας μάλιστα και αρκετά προνόμια – πέρα από την έκπτωση στην τιμή των εισιτηρίων – στις οικογένειες που επιλέξουν να παρακολουθήσουν μαζί με τα παιδιά τους τα ματς του Δικέφαλου.
Στη συγκεκριμένη οικογενειακή κερκίδα θα μοιράζονται παιδικά γεύματα και διάφορα δώρα για τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ. Παράλληλα αρκετά happenings όπως ζωγραφική προσώπου και διάφορα παιχνίδια θα βάζουν τα «ΠΑΟΚτσάκια» στο γιορτινό κλίμα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.
Η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από το εκδοτήριο το οποίο βρίσκεται μπροστά την θύρα 1.
(*) H  οικογενειακή κερκίδα δεν θα λειτουργεί στα ευρωπαϊκά ματς καθώς επίσης και στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.
ΠΗΓΗ- http://www.paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου