.......

...

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Δωρεάν Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για Σπουδές & Εργασία στην Αυστραλία .

28 & 29 Αύγουστου 2013 Θεσσαλονίκη 
4 & 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αθήνα
Η Αυστραλία επισκέπτεται την Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά με σκοπό την ενημέρωση όλων που ενδιαφέρονται για μετάβαση στην χώρα με φοιτητική βίζα. Ο Αυστραλέζικος Φορέας ...
Let’s Go Study διοργανώνει δωρεάν ημερίδες ενημέρωσης για αυτό το σκοπό στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Let’s Go Study, σε συνεργασία με εκπροσώπους από Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αυστραλίας θα παρουσιάσουν προγράμματα σπουδών καθώς και ευκαιρίες εργασίας αφού όλο και περισσότερος κόσμος ενδιαφέρεται για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για την μακρινή ήπειρο.
Το έντονο ενδιαφέρον των νέων για μετάβαση στην Αυστραλία αντικατροπίζεται και στις πιο πρόσφατες αφίξεις της χώρας. Η αύξηση των νέων που έχουν μεταβεί στην Αυστραλία με φοιτητική βίζα έχει αυξηθεί 500% τον τελευταίο χρόνο. Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Μετανάστευσης της Αυστραλίας, από 102 φοιτητικές βίζες που δώθηκαν σε Ελληνες το 2010-11, ο αριθμός αυτός ανήρθε σε 587 άτομα τη χρονιά 2011 – 12. Συγχρόνως αυξήθηκε και ο αριθμός Ελλήνων που επισκέπτονται την χώρα για απλές επισκέψεις κατά 14% φτάνοντας την περίοδο 2011-12 στις 7.938 (εφημ. ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 7/6/2013).
Οι ημερίδες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν σκοπό να ενημερώσουν λεπτομερώς με ποιούς τρόπους κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να σπουδάσει, να εργαστεί και να ζήσει στην Αυστραλία σύμφωνα με τις σημερινές προυποθέσεις και κριτήρια της Αυστραλιανής κυβέρνησης.
Δείτε εδώ την Σελίδα των Ενημερωτικών Εκδηλώσεων
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους και αντιπροσώπους σχολών της Αυστραλίας, θα καλυφτούν θέματα όπως:
• Διαδικασία μετάβασης στην Αυστραλία με Φοιτητική Visa
• Παρουσίαση Προγραμμάτων Σπουδών (Προγράμματα Εκμάθησης Αγγλικών, Τεχνολογικά Ιδρύματα, Προγράμματα σε Πανεπιστήμια Bachelor & Master κλπ) που οδηγούν σε φοιτητική Visa
• Υπηρεσίες εύρεσης εργασίας από το Let’s Go Study Australia – Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις
• Παρουσίαση όλων των υπηρεσιών του Let’s Go Study Australia:
• Επιλογή Προγράμματος Σπουδών και εγγραφή στην σχολή - Εύρεση Κατοικίας – Παραλαβή από το Αεροδρόμιο – Συμβουλές και υποστηρικτικές υπηρεσίες για τον τρόπο και το κόστος ζωής στην Αυστραλία.
• Παρουσίαση υποστηρικτικών υπηρεσιών στην Μελβούρνη της Αυστραλίας για όσους μεταβούν με φοιτητική Visa (Εβδομαδιαίες συναντήσεις, ενημερωτικές ημερίδες και διοργάνωση εκδηλώσεων).
Κατά την διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα κληρωθούν υποτροφίες για μεγάλες εκπτώσεις στα προγράμματα σπουδών.
Η Σελίδα για Δωρεάν κράτηση στις ενημερωτικές εκδηλώσεις είναι: http://www.semifind.gr/StudyWorkAustralia/default.aspx?pid=2310&langid=80
Γραφεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
Lets Go Study Australia – Γραφείο Θεσσαλονίκης
- Διεύθυνση: Δ. Γληνού 32, - 54249 Θεσσαλονίκη (Περιοχή Βούλγαρη) Τηλέφωνο: 2310 437772 email: thessaloniki@letsgostudy.com.au
Lets Go Study Australia – Γραφείο Αθήνας
- Διεύθυνση: Πυθέου 116 & Κασομούλη, Ρέντης, Αθήνα Τηλ: 2130 342536 email: athens@letsgostudy.com.au
Για περισσότερες πληροφορίες ή εαν θα σας ενδιέφεραν περισσότερα για την ζωή στη Αυστραλία, τους νεοαφιχθέντες Ελληνες της Μελβούρνης, αληθινές ιστορίες από μαθητές μας και τις εμπειρίες τους, ή άλλα θέματα σχετικά με το αντικείμενο μας και την εταιρεία μας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Δωροθέα Χατζοπούλου
Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων
Let’s Go Study Australia
Email: dorothy@letsgostudy.com.au
Tel: +61 3 90 36 15 26
Mob: +61 406 011 015 
ΠΗΓΗ- http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου