.......

...

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Φύλλα πορείας σε 6.028 εκπαιδευτικούς.


Έως τις 23 Αυγούστου χιλιάδες εκπαιδευτικοί θα πρέπει να έχουν υποβάλει τις αιτήσεις προτίμησής τους προκειμένου να μετακινηθούν για να υπηρετήσουν σε άλλες σχολικές μονάδες από τον Σεπτέμβριο, καθώς το υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα τον αριθμό των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται υποχρεωτικά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και αυτών που πλεονάζουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Έθνος», σύμφωνα με τους πίνακες ανά περιφέρεια, περιοχή και ειδικότητα, πλεονάζουν συνολικά 6.028 εκπαιδευτικοί εκ των οποίων οι 4.712 μετατάσσονται υποχρεωτικά σε δημοτικά σχολεία και σε διοικητικές θέσεις φορέων του Υπουργείου Παιδείας.
Ενδεικτικά, από τους 6.028 που πλεονάζουν, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι 1.266 βρίσκονται στην Περιφέρεια Αττικής, οι 710 στην Κεντρική Μακεδονία και οι 580 στη Στερεά Ελλάδα.
Οι υπόλοιποι 1.316 που συνεχίζουν να πλεονάζουν μετά και τις υποχρεωτικές μετακινήσεις, θα τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολικών μονάδων των περιοχών τους.
Το βάρος των υποχρεωτικών μετατάξεων σηκώνουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ξένων γλωσσών, Πληροφορικής, Καλλιτεχνικών και Θεατρικών Σπουδών.
ΠΗΓΗ- defencenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου