.......

...

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Παραδίδουν τη Θράκη στα χέρια του Ισλάμ και σε μουλάδες που διδάσκουν τζιχάντ…

Ισλαμιστές τζιχαντιστές, μυστικοί πράκτορες της Άγκυρας και ομάδες παραστρατιωτικών Γκρίζων Λύκων αλώνουν τη Θράκη

Η Ελληνική Θράκη τα τελευταία χρόνια μαστίζεται από την ύπαρξη, την δράση και την καθ’ όλα ύποπτη δραστηριότητα και κινητικότητα των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας. Το πλέον σημαντικό, όμως, είναι η συνεχώς αυξανόμενη εμφάνιση μουλάδων που υπόκεινται στο δόγμα του Φετουλάχ Γκιουλέν, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε μουσουλμανικά χωριά και κηρύσσουν τον λόγο του Αλλάχ σε τζαμιά, σε σπίτια (με «σφραγισμένες» πόρτες και παράθυρα) και σε ισλαμικά «φροντιστήρια» (τα οποία παρουσιάζονται επισήμως και ως φροντιστήρια ξένων γλωσσών).

Πριν από μερικές ημέρες πληροφορηθήκαμε μία (σχετικά παλιά) "δραστηριότητα" ενός μουλά του Φετουλάχ Γκιουλέν, σε ένα πομακοχώρι της Ξάνθης. Συγκεκριμένα, υπέπεσε στην αντίληψη των αρμοδίων υπηρεσιών πως ο συγκεκριμένος μουλάς δεν έκανε απλά μαθήματα κορανίου, αλλά προχώρησε πολύ περισσότερο στην "διδασκαλία" του και επεκτάθηκε στην διδασκαλία του ριζοσπαστικού Ισλάμ και συγκεκριμένα στην διδασκαλία που αφορά την γνώση – εκπαίδευση και δημιουργία τζιχαντιστών (στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιες "διδασκαλίες" γίνονται από διάφορους μουλάδες -πακιστανούς και αφγανούς στην καταγωγή- σε τζαμιά διαφόρων πόλεων και χωρών της Ευρώπης, ενώ στην Αγγλία και την Ολλανδία έχουν καταγραφεί περιπτώσεις στρατολόγησης  νεαρών τζιχαντιστών που στέλνονται ως μαχητές του ισλάμ στη Συρία).

Το επόμενο βήμα των κρατικών υπαλλήλων ήταν η παγίδευση του χώρου διδασκαλίας του συγκεκριμένου μουλά, τον οποίο κατέγραψαν να διδάσκει την τζιχάντ σε νεαρά παιδιά Ελλήνων Πομάκων μουσουλμάνων!!! Επειδή δεν υπήρχε «άνεση» (πολιτική) για την άμεση σύλληψη του μουλά, άρχισε η λεπτομερής παρακολούθησή του στην οποία αποδείχθηκε πως ο συγκεκριμένος δεν σεβόταν κανέναν νόμο της Ελλάδας, με αποτέλεσμα τελικά να συλληφθεί και να φυλακιστεί στις φυλακές Κομοτηνής (ενώ θα έπρεπε να μετακινηθεί σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα μακριά από την Θράκη) για άλλη του παραβατική δραστηριότητα και όχι για το κήρυγμα τζιχάντ που είχε αναπτύξει στα πομακοχώρια της Ξάνθης (αυτού του είδους τα κηρύγματα έχουν φοβίσει τους πομάκους που δεν επιθυμούν πλέον τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε μειονοτικά σχολεία, αλλά ούτε και να παρακολουθούν μαθήματα κορανίου από εισαγόμενους κήρυκες του ισλάμ).
Κάποια στιγμή, μετά από λίγο χρονικό διάστημα, έλληνες κυβερνητικοί αξιωματούχοι βρέθηκαν στο Κατάρ για εμπορικές συναντήσεις και συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, όμως εισέπραξαν από τους συνομιλητές τους μία πρωτοφανή θέση:
"Πώς να συζητήσουμε μαζί σας, αφού εσείς έχετε φυλακισμένο έναν μουλά στις φυλακές Κομοτηνής;"
Αμέσως δόθηκε η εντολή απελευθέρωσης του μουλά. Όμως όταν πήγαν να τον βγάλουν έξω αυτός αρνούνταν πεισματικά (προφανώς επειδή ήθελε να γίνει ήρωας μέσω της φυλάκισής του)...
  • Έχουμε λοιπόν την καταγεγραμμένη δημιουργία φανατικών ισλαμιστών – τζιχαντιστών σε "φροντιστήριο" (όπου υποτίθεται ότι διδάσκονται ξένες γλώσσες αλλά γίνονται και μαθήματα κορανίου) σε ορεινό πομακικό χωριό της Ξάνθης.
  • Έχουμε την πλήρη αδιαφορία των εν Ελλάδι κυβερνώντων για τις διαθέσεις της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής αλλά και του Γκιουλέν στην Θράκη, η οποία «επικυρώνεται» με διαταγή απελευθέρωσης (κακό παράδειγμα ή καταφανής αδυναμία;) ενός επικίνδυνου για την κοινωνία των Πομάκων και των εν γένει μουσουλμάνων της Θράκης…
Δηλαδή, η φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση αδιαφορεί για τα αποτελέσματα της τουρκικής πολιτικής, εκθέτει σε μέγιστους κινδύνους τους μουσουλμάνους αλλά φιλήσυχους πομάκους, οι οποίοι δεν μεγαλώνουν τα παιδιά τους για να τα δουν στυγνούς εγκληματίες, όργανα και φερέφωνα μουλάδων και ισχυρών του ισλάμ.

Τι πρέπει να συμβεί στη Θράκη για να δράσει –επιτέλους- η υποτιθέμενη κυβέρνηση των Αθηνών;
  • Θα πρέπει να βγουν στους δρόμους των χωριών και των πόλεων τζιχαντιστές που θα κόβουν κεφάλια απίστων – χριστιανών;
  • Θα πρέπει να αρχίσουν δράση παρακρατικές και παραστρατιωτικές ομάδες που εδώ και χρόνια εκπαιδεύονται υπό την εποπτεία της ΜΙΤ;
Μην ξεχνάμε πως μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει 5 περιπτώσεις εύρεσης αποθηκών στρατιωτικού υλικού, ενώ έχει «συλληφθεί» ένα ολόκληρο καράβι στον Πειραιά το οποίο μετέφερε στρατιωτικό οπλισμό με τελικό αποδέκτη την… Θράκη, γνωστή υπόθεση του λαθρεμπορικού Ivy-B την οποία αποκάλυψε αρχικά η εφημερίδα "Το Βήμα" στις 3 Ιουλίου 1983 και στην οποία αναφέρεται εκτενώς ο δημοσιογράφος Μάνος Ηλιάδης (βλ. "Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και η ΜΙΤ", σελ. 423).
ΠΗΓΗ- http://kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου