.......

...

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Samsung Galaxy S4: Δείτε το φύλλο φτερό.

Samsung Galaxy S4: Δείτε το φύλλο φτερό

Το Samsung Galaxy S4 θέλησε να... διαλύσει το TechnoBuffalo με σκοπό να διαπιστώσει τη δυσκολία στην όποια επισκευή χρειαστεί. Το συμπέρασμα μετά το πέρας της διαδικασίας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η συσκευή επισκευάζεται χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Είναι πιο «προσβάσιμο» στα άδυτα του ακόμα και από τον προκάτοχο του, Galaxy S3, με την ευκολία στην επισκευή να βασίζεται κυρίως στην κατασκευή του, η οποία δεν έχει καμία σχέση με unibody μοντέλα της αγοράς, όπως το HTC One. Οπως υποστηρίζουν οι πηγές, ο χρήστης μπορεί να επισκευάσει πανεύκολα τα ηχεία, την κεραία, την κάμερα, τη μπαταρία, τις υποδοχές κάρτας microSD και SIM, τη θύρα microUSB αλλά και άλλα πολλά μέρη του.

Υπάρχει όμως ένα κομμάτι που επισκευάζεται δύσκολα, και αυτό είναι η οθόνη. Οπως αναφέρεται, είναι πιο δύσκολη στην επισκευή ακόμα και από αυτήν των Galaxy Note 2 και Galaxy S3, ειδικά όσον αφορά στο Gorilla Glass. Εκτός αυτού, το ίδιο το ανταλλακτικό είναι ιδιαίτερα ακριβό, με αναφορές να θέλουν το κόστος του πάνω από τα 200 δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως είναι το μόνο δύσκολο και ακριβό κομμάτι στην επισκευή. 
ΠΗΓΗ-http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου