.......

...

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

iPhone 5 από διαμάντια και χρυσό!

iPhone 5 από διαμάντια και χρυσό!

Μπορεί κάποιοι να θεωρούν το iPhone 5 τους «πολύτιμο», φαίνεται όμως πως ένας επιχειρηματίας από την Κίνα πήρε πολύ σοβαρά την αγάπη του για τη συγκεκριμένη συσκευή της Apple, παραγγέλνοντας σε λονδρέζο κοσμηματοπώλη μια έκδοσή του που να είναι «ντυμένη» με πολύτιμα υλικά, δηλαδή διαμάντια και χρυσό.
Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το συγκεκριμένο iPhone 5 χρειάστηκε 9 μήνες για να κατασκευαστεί, κάτι που έγινε εξολοκλήρου στο χέρι. Το εξωτερικό του περίβλημα είναι κατασκευασμένο από χρυσό 24 καρατίων, τη στιγμή που το κεντρικό πλήκτρο αποτελείται από μαύρο διαμάντι 26 καρατίων. Το logo της Apple και οι γωνίες της συσκευής είναι φτιαγμένα από λευκά διαμάντια, ενώ παράλληλα είναι και επενδυμένο με 600 πολύτιμους λίθους, με τους 53 από αυτούς να βρίσκονται στο λογότυπο της εταιρείας στο οπίσθιο μέρος.

Ο ίδιος σχεδιαστής, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, είχε ασχοληθεί στο παρελθόν και με παρόμοιες εκδόσεις των iPhone 4, MacBook Air και iPad 2. Το iPhone 5 που κατασκεύασε τώρα έφτασε σε κόστος τα 11,7 εκατομμύρια ευρώ, αν και υπάρχουν και «φθηνότερες» εκδόσεις που ξεκινούν από τα 25.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ- http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου