.......

...

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Να μπλέξουν την Ελλάδα σε υπόθεση "τρομοκρατίας" θέλουν οι Τούρκοι .

Tο ρουκετοβόλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση που είχε ως στόχο το κεντρικό  κτίριο του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ στην Άγκυρα προ δυο εβδομάδων , μπήκε στην Τουρκία από την Σμύρνη λαθραία σε σακίδιο και ο δράστης το πήρε από την Ελλάδα: Αυτό είναι το νέο παραμύθι που πλασάρει ως διαρροή η Τουρκία για να θίξει την Αθήνα .   Το σενάριο παρουσιάζει η εφημερίδα Yeni Safak, ως συνέχεια της προβοκάτσιας που ξεδιπλώνουν επίσημοι κύκλοι της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας- μέρος δε της όλης συκοφαντικής επίθεσης είναι και
ό ίδιος ο Τουρκος Πρωθυπουργός που είτε έχει παρασυρθεί από σκοτεινούς κύκλους και εκτοξεύει κατηγορίες κατά της Ελλάδας είτε όσα λέει  είναι ένα σχέδιο δικής του κατασκευής.
Επιμέλεια : Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ

Η εφημερίδα που έχει  τίτλο «Μεταφορά ρουκετοβόλου σε σακίδιο», γράφει συγκεκριμένα ότι διαπιστώθηκε πως το ρουκετοβόλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση που έγινε στην Άγκυρα από το DHKP-C, εναντίον του κεντρικού κτιρίου του Κυβερνώντος κόμματος AKP, έφθασε στην Τουρκία  σε σακίδιο και ότι ο  επιτιθέμενος, Μουχαρέμ Καρατάς, έγινε γνωστό - γράφει - ότι, έφερε στη Σμύρνη λαθραία, δια θαλάσσης, το ρουκετοβόλο που πήρε από την Ελλάδα. Ο Καρατάς από τη Σμύρνη, ταξίδευσε σιδηροδρομικώς στην Άγκυρα.
Πάντα κατά την εφημερίδα ο Καρατάς,  που ακολούθησε την ίδια πορεία με τον Ετζεβίτ Σανλί, ( τον βομβιστή αυτοκτονίας που είχε πραγματοποιήσει την επίθεση στην Αμερικάνικη Πρεσβεία) και τα άλλα μέλη της DHKP-C, έλαβαν την οδηγία της μεθόδου αυτής όταν ήταν στην Ελλάδα.   Μετά την εξέλιξη αυτή, άρχισαν να παρακολουθούνται τα σημεία σύνδεσης των ελληνικών νησιών με τη Σμύρνη, από τις Δυνάμεις Ασφαλείας και διανεμήθηκαν στα συνοριακά σημεία τα στοιχεία των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, που έχουν την τάση πραγματοποίησης επιθέσεων.     Ομάδες Ταχείας Επέμβασης   Έγινε γνωστό πως μετά την επίθεση του DHKP-C, συστάθηκαν και δύο Ομάδες Ταχείας Επέμβασης, οι οποίες θα ενδιαφέρονται μόνο για αυτού του ίδιου τις επιθέσεις ή με τις καταγγελίες για πιθανές επιθέσεις και θα παρέχονται σ’ αυτούς κάθε είδους δυνατότητες. Οι εν λόγω ομάδες, των 15 ατόμων η κάθε μία, θα είναι σε επιφυλακή επί 24ώρου βάσεως και θα ασκούν καθήκοντα γύρω από την Πρωθυπουργία και γύρω από το κεντρικό κτίριο του ΑΚΡ.   Έγινε αντιληπτό ότι, αν και έχει περάσει αρκετός χρόνος, δεν μπόρεσαν να συλληφθούν οι επιτιθέμενοι. Ο πραγματικός τους στόχος είναι το κτίριο της Προεδρίας της Κυβέρνησης ( σ.σ.γι αυτό και έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα ασφαλείας).  Σημειώνεται πως, ο άλλος επιτιθέμενος, Χασάν Μπιμπέρ, όταν διαπίστωσε τα δρακόντεια μέτρα, άλλαξε την πορεία του και κατευθύνθηκε προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και έριξε τις χειροβομβίδες που είχε μαζί του στην είσοδο του κτιρίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Στη συνέχεια, άρχισε να τρέχει προς την κατεύθυνση που έτρεχε ο κόσμος και χάθηκαν τα ίχνη του,γραφει η Yeni Safak.
ΠΗΓΗ- http://www.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου