.......

...

Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΣΥΛ.ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 14/4/2013

ΣΥΛ.ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ-ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ 14/4/2013
Εκ μέρους του Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας κ.Παμπουχίδη Λευτέρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαρίεσσα, 09/04/2013
 
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ
Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας, συμπληρώνοντας 17 χρόνια προσφοράς αίματος προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2013.
Ένα ταξίδι πολυδάπανο, μέσα στην δύσκολη οικονομική πραγματικότητα των τελευταίων ετών, που όμως ξεπεράστηκε χάρη στην ευγενική χορηγία κάποιων ανθρώπων που στηρίζουν για πολλά χρόνια εμπράκτως την προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Έτσι, το πρωινό του προηγούμενου Σαββάτου, βρήκε τους αιμοδότες της Χαρίεσσας στο δρόμο για την Αθήνα και όλα έγιναν όπως προγραμματίστηκαν. Η πρώτη στάση έγινε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντος, στην Λυκόβρυση Αττικής. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου σε έναν τεράστιο ειδικά διαμορφωμένο χώρο συναντήσαμε δελφίνια, πτηνά, ερπετά και ζώα από όλον τον κόσμο που μας κράτησαν κοντά τους για δύο ώρες. Νωρίς το απόγευμα φτάσαμε στο ξενοδοχείο και μετά από μία σύντομη ξεκούραση βρεθήκαμε στο κέντρο της πρωτεύουσας και στην όμορφη Πλάκα για διασκέδαση.
Το πρωί της Κυριακής, συνοδευόμενοι από ξεναγό, επισκεφθήκαμε το καταπληκτικό Μουσείο της Ακρόπολης και στην συνέχεια βρεθήκαμε στον Ιερό Βράχο για να θαυμάσουμε τον Παρθενώνα, τις Καρυάτιδες, την υπέροχη θέα, μαζί με χιλιάδες τουρίστες και μαθητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ακολούθησε μία βόλτα στην Πλατεία Συντάγματος, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και χρησιμοποιώντας το Αττικό Μετρό φτάσαμε στο σημείο αναχώρησης με λεωφορείο για τον δρόμο της επιστροφής. Μετά από δύο ώρες περπατούσαμε στην παραλία της Χαλκίδας, όπου γευματίσαμε και θαυμάσαμε το παλιρροιακό φαινόμενο των νερών του πορθμού του Ευρίπου.
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ.Καλαϊτζίδη Κώστα, που ανέλαβε το μεγαλύτερο κόστος της εκδρομής, καθώς και τους λοιπούς χορηγούς που θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους.
 
Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 14/04/2013
Ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη για το 2013 Εθελοντική Αιμοδοσία, την ερχόμενη Κυριακή 14/04/2013 και ώρες 9:00 το πρωί έως 1:00 το μεσημέρι, στον χώρο του Δημοτικού Ιατρείου Χαρίεσσας, η οποία είναι αφιερωμένη στο μέλος του Συλλόγου μας, εθελοντή αιμοδότη κ.Παπαθεοδώρου Ιωάννη.
Καλούμε τους συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια.
Αφιερώνοντας πέντε λεπτά από τον χρόνο μας, χαρίζουμε ζωή στον συνάνθρωπό μας!
«ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ, ΧΑΡΙΖΩ ΖΩΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου