.......

...

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2013

Σε κατάσταση συναγερμού οι φυλακές στην Κρήτη.Σε κατάσταση συναγερμού μέχρι …νεωτέρας εξακολουθούν να βρίσκονται οι διευθύνσεις και το προσωπικό των φυλακών της Κρήτης μετά την αιματηρή απόδραση που σημειώθηκε στις φυλακές Τρικάλων, η οποία ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά άλλων σοβαρών περιστατικών με «πρωταγωνιστές» γνωστούς βαρυποινίτες, οι οποίοι αποπειράθηκαν να αποδράσουν με κινηματογραφικό τρόπο.
Με εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης, και στα σωφρονιστικά καταστήματα της Κρήτης οι άδειες των υπαλλήλων ανακλήθηκαν με τους σωφρονιστικούς να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή καθώς υπάρχουν φόβοι για γενικευμένα επεισόδια.
Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, οι έλεγχοι που διενεργούνται σε κρατούμενους είναι εξονυχιστικοί, ενώ τα «αντανακλαστικά» των υπαλλήλων είναι ενεργοποιημένα σε μέγιστο βαθμό για την συλλογή πληροφοριών ως προς τις …διαθέσεις των εγκλείστων.
Σε επιφυλακή βρίσκονται όμως και οι Αστυνομικές Αρχές του νησιού που, από τη νύχτα της Πέμπτης, έχουν εντείνει τις περιπολίες τους περιμετρικά των φυλακών.
ΠΗΓΗ- http://now24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου