.......

...

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Καιρός: Συννεφιά σε όλη τη χώρα.

sinnefiasmeni kiriakiΝεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια τμήματα και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα.
Θερμοκρασίες
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 25 βαθμούς στην Κρήτη και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Πελάγη
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.
Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων μετά το μεσημέρι περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις.
ΠΗΓΗ- http://www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου