.......

...

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Νέα πρόκληση του ψευδοκράτους – Καλεί Βρετανούς και Ρώσους να μετακινηθούν στα κατεχόμενα .


Άνευ προηγουμένου πρόσκληση από τον υπουργό Οικονομικών του ψευδοκράτους Ersin Tatar που καλεί τους Βρετανούς και Ρώσους που ζουν στην Κύπρο να μετακινηθούν στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, μετά από την οικονομική κρίση που μαστίζει το νησί.

«Η Κύπρος μπορεί να χρεοκοπήσει. Ωστόσο είναι η ελληνοκυπριακή διοίκηση η οποία χρεοκοπεί. Εξαιτίας της στήριξης από την μητέρα πατρίδα Τουρκία, η Βόρεια Κύπρος (ψευδοκράτος) έχει γίνει παράγοντας σταθερότητας στη Μεσόγειο» δήλωσε ο Tatar oπως αναφέρει η Hurriyet επικαλούμενη δημοσίευμα του πρακτορείου Anatolia.

Ο Tatar έριξε λάδι στη φωτιά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Βρετανοί και Ρώσοι που αναζητούν μια «ειρηνική χώρα», μπορούν να επιλέξουν το βόρειο (κατεχόμενο) τμήμα του νησιού, και δεν δίστασε να προτείνει να μεταφέρουν την ιδιοκτησία τους και να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς στο ψευδοκράτος.

«Η ελληνοκυπριακή διοίκηση δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Οι ελληνοκυπριακές τράπεζες χρειάζεται να εφαρμόσουν τους νόμους της ΕΕ εάν θέλουν να παραμείνουν στην Ένωση», δήλωσε.

ΠΗΓΗ-iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου