.......

...

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΔΙΑΔΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ, 21 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!

Όπως αποκαλύπτει η κυπριακή εφημερίδα "Χαραυγή", έγινε εκροή καταθέσεων από τη Λαική Τράπεζα προς Λονδίνο, πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου, από εταιρεία συγγενών του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη... Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, "Η εταιρεία Loutsios & Sons ltd» ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη", φέρεται σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Χαραυγή να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα με τίτλο «Αμείλικτα ερωτήματα» παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο από τη Λαϊκή Τράπεζα το οποίο θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και ανοίγει του ασκούς του Αιόλου για τις αποκαλύψεις που η κυπριακή κοινωνία αναμένει με ανυπομονησία για πλήρη κάθαρση και διαφάνεια στην πολύκροτη υπόθεση.

Τρείς μόλις μέρες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου που αποφάσισε κούρεμα, η εν λόγω εταιρεία έσπασε 5 γραμμάτια στη Λαική αξίας 21 εκατομμυρίων και τα έστειλε στο Λονδίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου