.......

...

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θα υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις των κακομαθημένων συντεχνιών, λέει ο Γ.Ραγκούσης.

Κατά των «κακομαθημένων» συντεχνιών βάλλει ο υπουργός Υποδομών, Γιάννης Ραγκούσης, και ζητεί να προχωρήσουν όλες οι αλλαγές χωρίς δισταγμούς και παλινωδίες. Ανακοινώνει ότι πολύ σύντομα οι ρυθμίσεις για τα ταξί θα κατατεθούν στο Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ ταυτόχρονα προαναγγέλλει αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ. Επισημαίνει, παράλληλα, ότι στην 37η επέτειο από την ίδρυση τού το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να γυρίσει την πλάτη σε συντεχνιακά συμφέροντα και σε πελατειακές αντιλήψεις για να μην έχει την τύχη της Ένωσης Κέντρου.
Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ.Ραγκούσης αναφερόμενος στην απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί τονίζει ότι «το διακύβευμα είναι αν βάλουμε μπροστά το γενικό συμφέρον ή το συντεχνιακό». Και προσθέτει: «Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε στις απαιτήσεις καμίας "κακομαθημένης" συντεχνίας, κακομαθημένης βεβαίως από το ίδιο το κομματικό σύστημα της Μεταπολίτευσης, αριστερό και δεξιό».
Ο υπουργός είπε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα συνεδριάσει το Υπουργικό Συμβούλιο όπου και θα συζητηθεί το προσχέδιο νόμου για τα ταξί, ενώ για τα πληθυσμιακά κριτήρια που απαιτούν να θεσπιστούν οι ιδιοκτήτες ταξί, ο κ. Ραγκούσης απαντά ότι είναι «άλλο τα επιστημονικά τεκμηριωμένα πληθυσμιακά κριτήρια και άλλα τα πληθυσμιακά τεχνάσματα για να παραμείνει το επάγγελμα κλειστό και να μην εκδοθεί ούτε μία νέα άδεια π.χ. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη».
ΠΗΓΗ-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου