.......

...

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Σφοδρή αντιπαράθεση Διαμαντοπούλου- Τσίπρα για το νέο νόμο-πλαίσιο.

«Στις δημοκρατίες οι κυβερνήσεις δεν ανατρέπονται», ήταν η απάντηση της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου στον πρόεδρο του ΣΥΡΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που δήλωσε ότι το κόμμα του θα αγωνιστεί για να πέσει η κυβέρνηση. Αφορμή της έντονης αντιπαράθεσης τους στη Βουλή ήταν η συζήτηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Τσίπρα για τα προβλήματα στην εκπαίδευση εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για συνοικέσια μεταξύ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ που θα ανατρέψει ο ελληνικός λαός, η κυρία Διαμαντοπούλου μίλησε για ανάγκη συνεργασίας προς όφελος της κοινωνίας, ενώ χαρακτήρισε «άθλια ψέματα» ότι το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ δεν υποστηρίζει πλήρως την παιδεία.
«Η βία και η μισαλλοδοξία δεν οδηγούν πουθενά. Και χθες επιτεθήκατε με υβριστικό τρόπο και καταλήξατε να συμφωνείτε με τις κινητοποιήσεις για να ανατραπεί η κυβέρνηση. Στις δημοκρατίες δεν ανατρέπονται οι κυβερνήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά η κ, Διαμαντοπούλου ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα ήθελα να εξηγήσετε στους φοιτητές που απευθύνεστε, γιατί το νομοσχέδιο δεν υποστηρίζει απολύτως την παιδεία. Πρόκειται για άθλια ψέματα που έχουν μόνο στόχο να παραπλανήσουν τους νέους ανθρώπους».
ΠΗΓΗ-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου