.......

...

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Πρόκριση για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αποκλεισμός για ΠΑΟ.

Την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League εξασφάλισε η ΑΕΚ. Η "Ένωση" αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην παράταση (1-0 κανονική διάρκεια) με την Ντιναμό Τιφλίδας στη Γεωργία, στον αγώνα-ρεβάνς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το "χρυσό"-γκολ για τους "κιτρινόμαυρους" πέτυχε ο Λεονάρντο στο 111΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κοσκάτζε, ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με το οποίο είχε κερδίσει η ΑΕΚ.
Η «Ένωση» υπέστη ψυχρολουσία από το γρήγορο γκολ και σε συνδυασμό με τα προβλήματα στην ανάπτυξη, αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας μάλιστα αρκετά λάθη στην άμυνα, που ευτυχώς γι' αυτήν, δεν της στοίχισαν.
Στην επανάληψη, πάντως, η ΑΕΚ ισορρόπησε το παχινίδι, δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει μέχρι και τη λήξη της κανονικής διάρκειας, με αποτέλεσμα το 1-0 να παραμείνει και το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.
Στον έξτρα χρόνο, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι στο 110΄ μετά από αντικανονική ανατροπή του Γκούντγιονσεν μέσα στην περιοχή της Ντιναμό, και ο Λεονάρντο, που ανέλαβε την εκτέλεσή του, ισοφάρισε σε 1-1 και σφράγισε την πρόκριση για τους oμίλους του Europa League.
ΠΗΓΗ-news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου