.......

...

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ο καιρός σήμερα.

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα, Κυριακή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 33 βαθμούς Κελσίου στη Β. Ελλάδα, 23 ως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 22 ως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και 24 ως 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Στα ανατολικά τμήματα των Δωδεκανήσων και στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 ως 35 βαθμούςΙσχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο μετά το μεσημέρι.
Καλό καιρό θα έχει σήμερα η Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό ενώ ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στον Νότιο Ευβοϊκό.Καλό καιρό αναμένεται να έχει σήμερα η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 ως 33 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στον Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
ΠΗΓΗ-www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου