.......

...

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος.

Υψηλές θερμοκρασίες επικράτησαν το Σάββατο, σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ και την Κυριακή ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, αποτέλεσαν τις ιδανικές συνθήκες για μία εξόρμηση στις κοντινές παραλίες, οι οποίες πλημμύρισαν από κόσμο από νωρίς το πρωί.Ειδικότερα, το Σάββατο η θερμοκρασία έφτασε τους 32 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, τους 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, τους 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, και τους 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια Ηπειρωτικά, ενώ η ζέστη θα είναι περισσότερο αισθητή στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, για την Κυριακή αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει τοπικά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Ιόνιο 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.
ΠΗΓΗ-news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου