.......

...

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Παραμένουν στη Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακός Β. και Καβάλα, εκτός Ευρώπης οι Βολιώτες.

Ολική ανατροπή υπήρξε στην υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ κι έτσι οι δύο ομάδες δεν υποβιβάζονται, αλλά τιμωρούνται με αφαίρεση 10 και 8 βαθμών, αντίστοιχα, από το νέο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι ποινές σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου και του Μάκη Ψωμιάδη μένουν ως έχουν. Μολονότι η ΕΠΟ αθώωσε στην ουσία τον Ολυμπιακό Βόλου, η UEFA τιμώρησε την ομάδα της Θεσσαλίας με πενταετή αποκλεισμό για τρεις φορές από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη

Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αποκλειστεί από την εφετινή διοργάνωση του Europa League, αλλά και τις επόμενες τρεις φορές που τυχόν πάρει το εισιτήριο για κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Αν ο Βόλος κερδίσει την συμμετοχή του σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση για πέμπτη φορά μέσα στα πέντε χρόνια, τότε θα συμμετάσχει κανονικά σε αυτήν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της UEFA, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε προφορικά στον εκπρόσωπο της ομάδας του Βόλου, τον δικηγόρο Μιχάλη Μητσικό, πως η ελληνική ομάδα αποκλείεται από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από φέτος και για τα επόμενα πέντε χρόνια και φυσικά δεν πρόκειται να αγωνισθεί ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν.
ΠΗΓΗ-sports.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου